Vekslingstjenesten Bare Bitcoin
Kontodeling

I Bare Bitcoin-appen har du muligheten til å dele kontoen din med andre. Dette kan være nyttig hvis du ønsker at noen skal kunne følge med på transaksjoner eller se saldoen din, uten at de har muligheten til å gjøre endringer eller handle på kontoen din. Deling av konto gir kun lesetilgang, så du kan være trygg på at ingen får kontroll over midlene dine.

Typiske bruksområder Her er noen eksempler på situasjoner der deling av konto kan være praktisk:

1. Underkonto for barna dine Har du en konto for barna dine, kan du enkelt dele den med dem slik at de kan se hvor mye penger som er på kontoen. De får da muligheten til å følge med på utviklingen og lære mer om hvordan bitcoin fungerer, uten at de kan gjøre endringer. Dette kan også være et godt verktøy for å lære barn om økonomisk ansvar.

2. Bedriftskonto og privatkonto Hvis du har en bedriftskonto og ønsker å ha full oversikt fra både din private og bedriftens app, kan du dele bedriftskontoen med deg selv. På den måten kan du enkelt skille mellom privat og bedriftsøkonomi, uten å måtte logge inn og ut av forskjellige kontoer.

Hvordan fungerer deling av konto?

Når du deler kontoen din, kan mottakeren kun:

• Se transaksjonshistorikken din.
  • Få oversikt over saldoen din.

Mottakeren kan ikke:

• Gjøre innskudd eller uttak.
  • Handle bitcoin eller andre valutaer.
  • Endre innstillinger eller utføre andre handlinger på kontoen.

For å dele kontoen din må mottakeren ha BankID.

Slik deler du kontoen din

1. Gå ned til Andre handlinger i bunnen av Hjem-skjermen.
  2. Trykk på Del konto-knappen i appen.
  3. Du vil få en invitasjonslenke som er gyldig i 24 timer.
  4. Del denne lenken med personen du ønsker å gi lesetilgang til.
  5. Lenken kan kun brukes én gang, så vær sikker på at du deler den med riktig person.

Det er enkelt, trygt og gir deg full kontroll over hvem som kan se på kontoen din, uten risiko for at noen kan gjøre endringer.

Deling av kontoer hos Bare Bitcoin

Trygghet og kontroll

Når du deler kontoen din, har du alltid full kontroll over hvem som har tilgang. Du kan når som helst fjerne tilgangen dersom du ikke lenger ønsker at noen skal ha innsyn. Dette sikrer at dine finansielle opplysninger alltid er beskyttet.